Fredagsvin med pojkvännerna- det enda rätta.

Slutade jobba klockan 7. Åkte raka vägen hem till Lukas för vin och mat. Pojkarna fick umgås med en trött och tyst tjej idag. På vägen hem gick vi förbi Rumpan Bar för några ytterligare glas vin.

 

Hans namn ekar mellan mina tysta väggar och det första jag ser när jag ser när jag stänger mina ögon,
är du...!

Konsten att sakna.


Effektiv-söndag.

Dagen börjar med att jag plockar med mig mamma in till Skövde för att fixa naglarna. Pernilla kommer med tåget från Stockholm, så vi plockar med henne hem till Tidaholm.

När jag ändå är i uppfräschningstagen passar jag även på att få en klippning av världens bästa frisör-Jenny-kusin. Väl behövligt med mitt långa trassel...

Pernilla/Bohman fyller 25 år dagen till ära och vi klämmer in en liten kaffe på altanen mitt i allt firande.

Jag blev totalsåld på det satans krigsspelet vi spelade hela lördagskvällen och måste ju givetsvis ha ett Xbox! Och får jag för mig någonting måste det hända NU. Så jag plockade med mig Bohman och åkte till Jönköping för att köpa ett.
Så nu är jag ägare till ett Xbox Slim, två kontroller, ett headset och en massa spel- här ska det krigas, nu kör vi grabbar!

Albin-kalas och Tv-spels-Valborg.

 

Valborgsdagen börjar med frukost på stan med Jenny-Kusin, Emma, Mamma, Moster och Vincent. Vi sitter i solen och käkar tonfiksmacka.

 

Klockan ett packar vi med paketen och åker hem till Anna och Robban för att fira Albins 4 årsdag. Vi käkar korv, tågtårta, har vattenkrig och leker oss dödströtta i solen- älska barnkalas!

 

Kvällen kommer och jag vägrar åka hem. Robban introducerar mig i COD och vi blir fast till sena natten. Headset, varsin kontroll och en flaska vin- Anna somnade grägglandes i soffan och var långt ifrån nöjd.

 


Stadshotellet- premiär!

 

Samlar finaste gänget och går på en alldeles för trevlig middag.

Bästaste alla dagar i veckan!


RSS 2.0