Ett bultande hjärta spricker snart av lycka.

Igår kväll var jag så himla duktig och gick och lade mig vid tio. Läste lite och blev faktiskt trött. Vid kvart i elva får jag ett mess av Lina, hon är på väg in till BB! Jag satte mig upp i sängen, hjärtat slog i hundraåttio, hjälp nu händer det verkligen, Lina ska bli mamma. På något sätt hade jag inte förstått att det skulle komma ut en bebis ur min bästa vän, men nu var det på väg att bli verklighet.
00.05 föddes lilla Emilia. 47 cm lång 3265 g. Jag är så glad, lycklig och ofattbart stolt! Längtar till jag får träffa det lilla livet.

Helgen har varit, ja vad ska jag säga, underligt spännande och fruktansvärt rolig.
Vaknade här i fredags, lite bakis. Efter vårt lilla mission blev vi allt lite festsugna. Gjorde iodrning oss och åkte mot Vasa till Emeile. Hennes vänner från Mellerud var på besök så det blev en hel del grovt tjejsnack. Åkte till Kings Head på Andra Lång, mötte upp Nicole och hennes vän Malin. Efter några bärs och shots drog vi vidare mot Pustervik.
Kvällen blev ofattbart blöt och något urballat mot slutet :)
Vad hände egentligen? Någonstans där mellan dans på borden och ballongdans på scenen tappade jag fattningen.  Kanske någon slags oväntad kick av lycka? Funderar fortfarande...

Vaknade dagen efter och kände bara, SKJUT MIG! Ringde Bohman, som inte heller va så pigg. Lite flummigt bakefyllesnack är ett måste när vi inte kan uppleva det tillsammans. 
Var tvungen att få upp tjejerna, som inte heller va speciellt pigga, för att möta upp Emelie på stan. När vi väl fått i oss lite käk, pratat igenom vår lilla plan sprack den innan vi ens hann tänka klart. Fan! Men vi smider våra planer vidare.

Lördagskvällen kom fortare än vad vi hann med och det va dags för tårtfest hos Nina. Jag låg i sängen och sminkade mig, min kropp ville inte riktigt gå med på en tredje kväll med alkohol och galna upptåg. Men tuff som jag är tog jag kontrollen och efter en timma satt jag återigen med en öl i handen. Herregud, jag trodde nästan att jag skulle kollivippa där ett tag.
Återigen var vi på Pustervik och samma kvinnor förgyllde natten med massa bus, fast under lite mer kontrollerade former. Var i någon slags trans hela dagen/natten och var inte riktigt överens med mig själv på nått underligt sätt.
Fick tillslut med mig folket hem, fast klockan var fem istället för tre.
Klockan ringde nio och jag skulle jobba. Det var verkligen inte sant, men tillslut var äntligen dagen över.

Just nu får inte alla känslorna plats, jag är överväldigad av allting. Hur kan det komma sig att jag har sån tur att träffa alla underbara människor jag får vara med om. Känner just nu så otroligt mycket lycka, mitt hjärta bultar som en tickande bomd och jag vet inte vad jag ska göra av allt.
Tack.



En helt vanlig Torsdag.

Igår hade jag världens mest bokade tordag...

Började med att Sess väckte mig kl nio, hon gick till skolan och jag till gymet. Var hemma igen runt lunch och fixade iordning mig lite. In till stan igen och mötte upp Sess för att ta en shopping runda. Det var clubdag på H&M så vi va ju tvunga att utnyttja rabatten lite och efter några timmar var det jag som befann mig i butiken igen med då var shoppingen utbytt mot jobb.
Slutade kl åtta och då var det promenad upp till avenyn som var planerat. Mötte upp Sess (återigen), Emelie och Nicole på Burger King. Vi smider lite planer och hade ett viktigt mission på gång. Än tänker jag inte berätta vad vi gjorde :)
Tillbaka hem igen med Sess och Nicole, kvällen var inte slut där. Började snygga till oss lite och dukade fram alkoholen. Nu var det fest på gång, Jazzhuset skit bra klubb Svanen var vårt mål. Väl där gick vi före i kön då Sess känner vakten. Mötte upp Jonas, Johan och Bergman för en liten utökning på dansgolvet.

En riktigt nyttig, vettig, spännade och otroligt rolig dag blev det. Nu sitter vi här med nystädad lägenhet och har återigen litet mission på gång.


Tidiga vårbus mot centrum.

Ja då var man back on track igen. Tillbaka till jobbet och vardagen. Över en vecka sedan vi kom hem från paradiset nu, tråkigt. Förövrigt har dom ju börjat sända ett tvprogram från Phuket på 4:an, där vi va. Eventuellt att vi kommer vara med i nyårsprogrammet då dom var och filmade där vi åt nyårsmiddag :)

Härom dagen satt vi och kikade i våra almenackor och kom fram till att dom var väldigt blanka igen. Inga roliga saker att se fram emot, så det va bara att boka in nästa äventyr...
Så den 7 feb åker jag, Sess och Laura till Malmö. Men lite småfattiga som vi är kände vi att hotellrum va överskattat. Klockan sex är vi nere på lördagen och halv tolv dagen efter går tåget hem, så däremellan blir det till att festa, festa och festa :) Så vårat stora mission blir till att fixa efterfest med några sköna skåningar helt enkelt. Detta blir en riktigt spännande resa, den kan verkligen sluta hur som helst och det gör det hela så mycket roligare. Fortsättning följer mina vänner :)
Om någon blir sugen på att följa med och göra Malmö osäkert så är det bara att haka på!

Annars håller vi på med lite lägenhetsplaner. Har lite projekt på gång med att byta oss innåt stan och förmodligen blir vårt nu lilla kollektiv utökat med två damer till och kvadratmeterna väldigt många fler. Ingenting är klart än, men efter helgen vet vi förhoppnings mer om vart vi tar vägen.

Just nu har jag inte så mycket mer att uppdatera med.

Ha en underbart trevlig kväll.


Balladdiva med framtidsfantasier.

Idag hamnade jag i powerballad träsket framför youtube. Det va sjukt längesen jag greppade tag i fjärrkontrollen med placering framför speglen och för en kort stund sjunga i fullan ton till dom abslout värsta, Whitney, Mariah och Celine. Men där hamnade jag i alla fall. Bäst att passa på när man har lägenheten för sig själv.

Bohman råkade komma på mig en gång när vi fortfarande bodde hemma. Medans jag va helt inne i mitt lilla performance så skrämde jag vettet ur henne så hon vände sanbbt som tusan i dörren. Sen tog det ett litet tag innan hon vågade sig tillbaka och jag fattade ingenting. Det va ofattabart roligt när hon sedan berättade om sin hemska upplevelse.

Okej, nu kommer många förmodligen skratta åt mig. Men en av låtarna jag fick på va Power of love- Celine Dion och jag började fantisera på hur mitt framtida bröllop skulle vara. Orden i texten är förmodligen just så man kommer känna. Och jag fick bilden framför mig att med min fjärrkontroll skulle sjunga den låten i kyrkan, till min man efter vigseln. Tänk er att jag skulle stå där med bröllopsklänning, tre dagars långt ruffs med en halvtaskig snebena, med mina otroligt heta hela converse och en fjärrkontroll i handen och sjunga Celine Dion. ..
Hahaha jag ska försöka skona alla mina nära att slippa uppleva detta i verkligheten.

Emelie, bara så du vet så har jag och Madde planerat när du ska skaffa barn och när du ska hinna plugga. Så du behöver inte vara orolig!

Ha en underbart godnatt!





Gråa regndroppar och trötta ögon.

Då har man landat i kalla, gråa och regniga Sverige igen och sitter framför tv med datorn i knät. precis som för två veckor sedan. Känns inte ens som jag varit borta. Hade lika gärna kunnat drömt alltihop.
Kom hem till en tom lägenhet då Sessie är i Egypten hos sin syster. Faktiskt riktigt skönt att komma hem och vara helt ensam och få landa lite.

Men vilken underbar semester vi haft. Ingalill och c.o. åkte hem efter ytterligare en kväll tillsammans i Karon och en dag senare kom kusin Jenny och Musse ner istället.
I två veckor har vi pressat stenhårt i solen, snorklat efter guldfiskar, fått massage på stranden, druckit en väldans massa Singha och Mae Khong/ Cola (Thailändsk whiskey, underbart gott), vart på manikyr och blivit fräscha, prutat på en massa onödiga saker, åkt snabba båtar, förlorat alldeles för många biljardmatcher, busat i de stora vågorna vid Surin Beach osv...

Imorgon blir det till att sova länge. Jag är sjukt trött nu så forhoppningsvis ska jag komma in rätt i dygnet, sov ingenting på planet hem.
Sen blir det tillbaka till jobbet på torsdag och allt kommer bli precis som vanligt igen. Tur är det att våren börjar närma sig sakta.

Godnatt mina under bara.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=122363

Gå in på länken, bli medlem och hjälp mig att samla poäng :)

Bubbelafton genom en cyklop.

Da var vi inne pa 2009 nu da. Kanns som att detta aret kommer bli battre an det forra. Fast 2008 anda va ett ratt sa okej ar. Men nu ser vi frammat med ett ar med nya mojligheter och upplevelser.

Nyarsafton da.  
Upp hyffsat tidigt for att aka mot Karon Beach. Hamtade upp Linus, Rasmus, Tojjan och Ingalill, traskade ner mot stranden for att ta en longbat till en Bon Island. Festen borjade redan da kl 11 med massa Bacardi Breezer, bars och cigg i baten. Sen holl vi i. Mera drinkar nar vi val kom fram och jag blev bra dragen dar ett tag. Deckade till en stund pa stranden. Tillbaka in till fastlandet frammat eftermiddagen och till deras hotell. Dukade upp oss vid polen och sen va det dags igen. Happy Hour i poolbaren och ett par drinkar till gick ner. Plotsligt sager morsan, - Ge hit en cigg, nu ska jag roka. Jag holl pa att satta drinkpinnen i halsen. Har inte sett min mam roka sen jag va fem ar. Och sen dess har det vart party i morsan :)

Vid atta borjade vi dra oss nerat stan. Sjalvklart hamnade vi forst vid en bar, en odslig en som va byggd vid sidan av att affar, men vi livade upp stallet ratt fort. Bartendern va en tant i medelaldern och kunde verkligen sin sak. Hon borjade kora fragelekar sa jag vann hennes orhangen :) Hon va verkligen skit kul och Rasmus blev lite foralskad.
Ingalill hade bokat bord pa en restaurang, Two Chefs, fyraratters middag. Efter en karaff rott och mat i magen borjade klockan narma sig tolvslaget.
Lagom berusade med partyhattar pa huvet gick vi ner till standen for att skala in det nya aret. Ah herregud, Sverige kan slanga sig i vaggen nar det galler fyrverkerier. Hela Phuket lyste, och inte i fem minuter utan typ tva timmar. Helt sjukt. Det va nog over tusen rislampor som lyfte fran stranden. Det gar inte att beskriva, sa otroligt haftigt.

Kvallen va inte slut dar, partyglada som vi var drog vi vidare till Kata Beach. Jag, Rasmus och Hanna hamnade pa en reagge bar som va byggd lite uppe pa en klippa, mitt pa stranden. Wonderfullt! Dar drack vi hinkar med rom och cola, dansade pa borden och hade sa sjukt jakla roligt. Stackars Linus blev sjuk och kunde inte folja med :(

Min nyarsafton va sa otroligt lyckad. Hela dagen va perfekt. Trevligt sallskap och galna upptag. Och det gjorde verkligen inget att man hade partyblasan pa och dansade barfota i vattnet.
Nasta ar ska jag va har igen, med da ha tjejerna med mig :)

Ha en underbar nyarsdag!

RSS 2.0