Torsdags-mys.

Med en halvtimmas försening var Nathalie och Lovisa äntlien framme. Vid halv åtta jag och mötte upp dom på stationen.
Vi gjorde oss iordning och satte oss i en taxi till Kungshöjd och Manana. Deras mat är så sinnes, jag vill gå dit idag igen!
Mätta och belåtna traskade vi vidre till Avenyn och Lounges. Massa goda drinkar på terassen fick avsluta en helt fantastisk kväll.
Det här är bara början!

Nu ska jag försöka väcka dom små liven, dags för en heldag på stan.

 


Städtorsdag och Stockholmsbesök.

Nu ska jag alldeles strax gå och möta tjejerna som kommer efter en lång resa från Stockholm...

Idag efter jobbet gick jag förbi Monki för att hälsa på min vapendragare Idah, jag blev kvar i två timmar. Hon höll på och packade upp varor på lagret. Jag satt på en pall och tittade på med en kopp kaffe i handen. Idah är ju inte den som är den, så det slutade med att jag hjälpte henne, såklart.

Hem och målaren var borta, det var färdigt!
Ringde runt till de starkaste vännerna jag känner. Men ingen hade tid att hjälpa mig att få möblerna på plats. Otålig som jag är bestämde jag mig för att klara det själv och det var precis vad jag gjorde. Jag bar min stora sängstomme ensam, resårmadrassen ensam, Emmas säng ensam, våra byrår ensam och sen avslutade jag med en sinnes storstädning.
Nu är lägenheten i tipptopp och som det blev bra med våra nymålade sovrum!

 

 


Två underbaringar på ingång.

Imorgon är det vip-morgon för clubkunder på jobbet. Jag har idag fixat med goodiebags som jag ska dela ut till alla som kommer. Espressohouse kommer även finnas i butiken och bjuda på frukost.
Det är sånna här dagar som gör att det är extra roligt att gå till jobbet!

Imorgon kommer underbara Lovisa och Nathalie till mig och Göteborg, det kommer bli sinnes! Dom stannar hela nästa vecka och sen tar vi bilen upp till Stockholm nästa fredag. Loooooovely!
Vi inleder morgonkvällen med middag på Manana!

Hoppas bara målaren är färdig imorgon...


Dag ett i ett nytt liv.

Idag går jag till jobbet klockan ett men vaknar av en dörrpling vid halv nio, målaren på ingång.

Igår böjade jag mitt nya liv, för ungerfär tvåhundrasjuttiofemte gången. Men nu jäklar, nu är det allvar.
Gick på ett Zumba-pass på gymet. Galet rolig träning, synd bara att instruktören var både taktdöd och jävligt fövirrad. Lilla snärta!
Men jag måste säga att konditionen inte var så dålig som jag trodde. Körde hela passet utan att dö en enda gång. Jag säger ju att ett par klubbkvällar i veckan gör nytta!

Valborgsfest här hemma på fredag- kom kom kom!



En kärleksförklaring.

Igårkväll åkte jag och Alex över till Hisingen för fest hos Emelie och Andreas. Mycket trevligt med många jobbisar.
Vidare till Båten och sammanstrålning med Emma och Niklas.
Blev ingen tokdans, men ölhäng ute på deck och det var alldeles jätte trevligt. Vi har inte sett på ett tag och hade massa skitsnack att gå igenom istället.

Där under småtimmarna slog det mig att jag har två alldeles underbara vänner. Världens bästa vänner!
När jag tänker på dom blir jag alldeles kär och jag känner mig så sjukt lycklig.
På tok för mycket drama har vi gått igenom men på något sätt har det bara blivit bättre. Vi är tajtare än någonsin. Vi lever varje dag tillsammans och de dagar vi inte ses varvas smsen med röksamtal. Jag tror någonstans att osäkerheten vetat att det finns så mycket kärlek att hämta här.
Sinnes kärlek, kindpussar, händer som torkar gömda tårar, kramar som håller hårt om ångestanfall. Vi gör bort oss och faller hårt mot marken. Vi lyckas och ger varandra fjärilar i magen.
Jag kan inte riktigt formulera mina ord för att förklara hur mycket lycka jag får av dessa två. Jag kan heller inte förklara för dom att det är deras vänskap som gör mig levande.
Utan Emma och Alexander hade jag aldrig mått så här bra. Jag hade aldrig klarat mig utan dom.

En jävla massa kärlek till er mina bästa och underbara vänner!



Lördagsledig.

Vaknar pigg och lördagsledig. Tvätt och kaffe på balkongen.
Möter Maya i stan för lite shopping. Hem till mig och vi äter lunch på balkongen.

Ikväll fest hos Emelie och jag hoppas såklart på tokdans!


Torsdagskalas.

Idag går vi till Park Lane och hejjar på Guilty Pleasure!
Skål!

 

 

Jeans-gänget.


Fan.

ÄR DET HÄR ETT SKÄMT???


En nerslagen kärlek.

Den här gången känns det inte alls roligt att lämna Stockholm. Det tar emot och det känns overkligt. Det finns alldeles för mycket fint här. Jag förträngde det fina på vägen, men det hann ikapp mig och slog ner mig hårdare är någonsin.

Sist jag var här under en längre tid tappade jag kärleken till mitt andra hem och kände inte alls för det. Nu är känslorna tillbaka. Hjärtat klappar hårt. När jag struttar Götgatan ner, när jag besöker mina favoritcaféer, favorit klubbar eller när jag får umgås med människor som ger mig så mycket kärlek. Och dom är så många.
Jag vill fortfarande inte bo här, jag trivs alldeles för bra i Göteborg. Men jag vill vara här och jag vill leva här. Jag vill leva i storhetsvansinnet, i hettsen och ytligheten. Jag är trött på analys och diskussion. Jag vill leva här och jag vill leva nu.

Jag önskar att denna vardag kunde förbli en bestående vardag, då skulle lyckan vara total. Vi lever i en drömvärld och vi drömmer oss igenom klädberg och pojkvänsproblem. Men kanske är det bra att man två gånger om året får små instensvia perioder då man kan njuta till fullo. För att sen hinna sakna det ett stund tills det är dags igen.

Ännu jobbigare blir det när jag under nästan tre veckor har kunnat ta bilen en kvart bort och haft mina tre fina där. Ibland är distansen så lång att jag vill gråta och nu kommer den igen. Då vi mobilsaknar varandra nästan varje kväll. Jag vill ha er nära mig! Fyra-fem gånger om året är galet för lite.

Nu låter det som att jag är deppig, det är jag inte. Tvärtom, jag är sinnes lycklig!
Lycklig för den återfunna kärleken och lycklig för att jag haft två helt galet underbara veckor här. En massa tokigheter har hunnits med och jag är mer än nöjd.

Tack alla underbara raringar som gjort min "jobbsemester" till något allldeles oförglömligt.
Fan vad jag älskar er!


Fabulösa damer.

Sista dagen på jobbet idag. Börjar det nya viket på Hm på fredag, så jag måste dra mig neråt. Jag tycker inte om att säga hejdå. Har haft två helt underbara jobbveckor med sinnes tjejer, ni äro så underbara! Vi avslutade allt jobbande med fika på Söder.


Snyggis-Nattis.

Och snyggo- Lovisa


Torsdagsfyllan.

Vad ska jag säga, ni ser ju.

 

 

 

 


En bra måndagsstart.

Imorse när jag vaknade var nog första morgonen sen i torsdags då jag faktiskt mådde bra igen. Den där bakfyllan var utan dess like och jag vill inte uppleva den igen.

Hela dagen spenderades med raringar på jobbet, sinnes fina människor. Jag blir lite ledsen i ögat att jag ska jobba sista dagen imorgon, hade velat vara med på utförsäljningsdagarna...

Efter jobbet mötte jag upp fina Tessan på Stureplan och vi tog en ostmacksfika på Sturekatten!


Fin tjej!

Mera Svampen-bus.

Åker in till Årsta runt åtta och plockar upp Pernilla. Vi tar tunnelbana in till stan och möter upp Lovisa och Nathalie. Målet är Ö-malm och drinkfest hos Alice. Vilken värdinna och vilken galet trevlig förfest! Det bjöds på både bubbel och goda drinkar.
Vidare för utgång och dans på Stures! Nattis fixar en fin specialväg in.

Jag och mina kära Pernilla var fortfarande inte riktigt iform efter torsdagsutången, så vid tvåtiden redan kände vi oss nöjda och tog en bil hem till Årsta.

Tack fina tjejor för en fin lördagskväll, ni äro underbara!

Idag har jag haft lite söndagsmys med Madde. Globen-glass och skvallerkaffe.

 


Torsdag in my heart.

Herregud! Idag har jag kampats med bakfyllan från helvetet. Jag förstår ingenting. Annars skulle jag vilja kalla mig för expert på att bakfyllejobba, men idag fick jag be mina kollegor om ursäkt och faktiskt åka hem. Inte okej. Men det gick inte, hur mycket jag än försökte. Tokdeckade vid tre och vaknade typ nu. Snart sova igen, det är lika bra och imorgon är det jag som är hurtigast på jobbet.

Slutade klockan fem igår och fick skjuss till Gullmarsplan. Mötte upp Pernilla, handlade lite och sen åkte vi hem till henne. Mat, fix och trix, Emma kom och bubblet öppnades. Pang så var klockan ett och vi tog en taxi mot Stureplan.
Första stoppet blev Sturecompagniet och sen vidare till Spy Bar.

Sinnes underbar kväll med massa tokdans, dock med alldeles för mycket alkohol! Det senaste har jag varit ute nästan helt nyktert och jag måste säga att det faktiskt är mycket trevligare. Och sen slipper man missköta sitt jobb också.






PS. Fick träffat två helt fabulösa damer på Stures igår, om jag var toklycklig!

Lovely onsdag.

Efter jobbet svassade jag Kungsgatan ner och mötte upp snygg-Amanda för en vinfika på Grodan. Helt sinnes underbart väder!
Sambo-Emma är också i huvudstaden och eftersom jag saknat henne så mycket så kom hon och gjorde oss sällskap. Vinfika övergick till kvällsbärs.




Meningslöst.


SUG PÅ DEN DU!

Aj.

Depp.
Pepp.


Måndagsångest.

Vaknar en andra morgon hos Madde, men idag utvilad och någorlunda fräsch.
Plockar med mig Emelie ut till Djursholm och vi solfikar på altanen. Kaffe och aprikoskräm. 

Jag tänker inte gå ut mer idag.
Jag har silverfjärilar i magen.
Varför ska man alltid vara efterklok?!

Det finns vissa jag saknar mer än andra.
Och just nu är det tur att jag har några av dom finaste inom en kvarts räckhåll.


Söndagsströg.

Det blev lite söndagssol ändå.                                                                                                                               Vi bestämde oss för ett litet strög runt i stan. Åkte över till Östermalm och käkade på Donken i Fältöversten. Sedan genom city tillbaka till Söder och parketade vid Zinkensdamm. Vi promenerade vid Söders höjder och klättade upp på klipporna vid Skinnarviksparken. Det kan vara den bästa platsen i hela Stockholm. Helt underbar utsikt över hela staden och vi stannade och såg på solnedgången.

 

 

 

 


Svampen-dans.

Söndag och vi är helt döda. Jag och Madde vaknar sida vid sida KLOCKAN HALV TRE, hur gick det till? Första soldagen i Stockholm och vi sover bort den. Planerna om att ta sig in till stan för en solkaffe strök vi från listan ganska snabbt, det kommer fler soldagar.

Lördagsnatten visade sig bli en sinnes natt!
Förfest hos Emelie med diverse fuldanser.
In till stan runt tolvtiden för att möta upp Jannica och hennes vän Mia på Riche (Lilla baren). När fördrinken var uppdrucken trampade vi vidare över Stureplan för att gå till Hells Kitchen.
Vi drog löpet mot dansgolvet och sträckdansade i tre timmar. Lyckades även ha ett och ett annat bubbelglas i händerna. Det spelades sinnes musik och jag fick höra alla mina favoriter.
När klockan började närma sig fyrasnåret var svetten total och fötterna började tokprotestera. Vi bestämde oss för att vara nöjda och tog tunnelbanan hem.

En galet bra lördagsnatt och konstigt nog var det galet mycket snyggfolk ute. När jag tänker efter har jag inte sett så mycket snygga människor på ett och samma ställe, typ någonsin!




Förfest.








Förförfest.








Åka hit och åka dit.

Vaknade, duschade och väckte en bakfull Körlinger.
Satte mig återigen i bilen och rullade återigen från norr till söder. Plockade upp Emelie och tog en snabbis förbi Systemet.

Åkte vidare till Gamla stan, parkerade för 50 jävla kronor och käkade lunch på Vapiano. Sinnes pasta!

Tillbaka till Djursholm för att hämta lite kläder och annat krams och nu är vi återigen i söderläge och hemma hos Emelie. Hon har precis flyttat hit till en jätte fin tvåa.

 

Nu ska vi vila lite tills det är dags att korka upp bubblet inför en sinnes toknatt!

 

 

 


Censurerat.

Ibland är msn så fruktansvärt vackert att jag kan älska det till skyarna.

Trevlig jobbdag, men sen då.

Försök föreställa dig att en tunnelbanelinje slutar fungera i ett eftermiddags-Stockholm...
Vi slutade jobba kl tre idag och jag var hemma kl sex, TRE TIMMAR SENARE!
Först fick jag vänta i stan ca 1,5h, tills jag tillslut fick slå mig in i en ersättningsbuss (de fem första var tydligen fulla). Sen bygger de tydligen om hela innerstan så bussen till Stadion tar TRETTIO MINUTER. Tunnelbanan gick hyffsat smärtfritt men när jag sen kommer upp vid Danderyds sjukhus och ska ta bussen genom Djursholm, åker den iväg framför mina fötter. FAN! Tjugo minuter till nästa. Jag började nästan gråta.
Det slutade med att min käre far kom och hämtade mig, gissa om jag blev lycklig.
Sinnes eftermiddag.

Bättre kändes det när jag bytte om till mjukiskläderna och kröp ner i soffan med en liten Clara. Det är faktiskt helt fantastiskt att ha en liten sovande tjej liggandes på magen. Mysfaktor på hög nivå.

Måste ändå säga att första halvan på dagen var mer än bra. Det är alltid lika roligt första jobbdagen när man får träffa alla i ODM-gänget. Det går ett halvår mellan varje gång, men det känns aldrig.
Nu är det fullt ös bland kartonger och klädberg, men ack så trevligt vi har!

Jag saknar min man!

Lite folk, eller inte.






Min Baby Love.

 


Stockholm är lika med fika.

Runt lunch sätter jag mig i bilen och rullar återigen in mot Söder, Skanstull och Muffinsfabriken.




När Madde slutat jobba kommer även Hanna förbi. Vi hoppar in i bilen och åker över till Kungsholmen, Fridhemsplan. Vi promenerar vid Norr Mälarstand och sedan fikar vi på Bagel Deli.

Jag och Madde vinkade "Hejdå" till Hanna och sedan rullade vi vidare genom stan till Karlaplan på Östermalm. Pernilla jobbade i Fältöversten och vi var ju tvugna att ta en kvällsfika nu när vi varit så fikaduktiga hela dagen!

 

Nu har jag myst lillasyster ett tag, så underbart att bara sitta och titta.

 

 


Roadtripp mot ett andra hem.

Blir väckt klockan nio av Mamma, dags för frukost på stan och shopping av bebiskläder.

Runt lunch var Emelie upplockad och vi startade vår lilla bilfärd mot Stockholm. Det tog ungerfär en timma innan det var dags för inhandling av kaffe och kaka. Ovanligt långt kom vi, nästan till Örebro, haha. Man måste söla kaffe när man åker bil.
Släppte av Emelie på Akkurat, Hornsgatan och rullade sen vidare genom Söderledstunneln för att plocka upp Madde hemma hos sig. Åkte tillbaka in till Söder och solfikade på ett café på Ringvägen. Första utomhusfikan för i år, hur underbart är det inte.

Nu har jag hälsat på lillasyster Clara, så liten och så söt!







Preppar för roadtripp mot Storstaden.

Jag började dagen med att vakna tidigt och duscha av mig bakfyllan. En hel dags soffliggning gör en varken renare eller piggare.
Sedan dukade jag fram frukostbordet och tände ljus till dom tre små liven som trivs så bra hemma hos mig, att dom  därmed vägrar gå hem. Inte heller behöver dom göra det.
Em snabbis förbi Nicole för att hämta mina kläder, som legat där ett tag. In till jobbet för att styra upp det nya schemat och prata lite skit med jobbisarna.
Vid fyratiden trillade Emma och Niklas förbi med Emmas flyttlass. Så det var bara att börja bära igen, som tur var det inte så mycket.
När kvällen närmade sig lämnade jag Emma i sitt garderobskaos och tog tåget mot Tidaholm.

Har varit och fodrat hästarna med Mamma (han är så fin min lilla kille). Sedan fyllde vi den lille bilen, som ska ta mig och Emelie till Stockholm imorgon, med bensin. Ska bli jätteroligt, var så längesedan vi var ute och roadtrippade tillsammans. Kaffe i plastmugg är givet.

Två veckors utförsäljningsarbete väntar nu däruppe och sen ska jag hälsa på nya lillasyster också! Vilket är både spännade och lite läskigt, hon kommer vara världens finaste!




Pengaångesten som försvann.

Lyckliiiiiig! Inte bara för att jag äntligen har bott in mig i den nya och fina lägenheten.
Jag har fått ett vik! I min butik och på min favoritavdelning, Herr. Från slutet av april ändåa till augusti. Jag blev nästan blöt-om-kinderna-lycklig när vår butikschef ringde mig. Detta innebär att jag kommer få jobba med Emma och Anders hela sommaren och bara det blir man ju toklycklig av.
Pengaångesten är som bortblåst och allt känns så himla bra igen.

Sen vill jag tillägga att jag älskar mina vänner så det nästan värker i bröstkorgen.
Tack för att ni är världens finaste och gör mina dagar extra glittriga!





Påskdagen, dödens dag.

Gårkvällen var helt underbar. Jenny-Kusin, Körlinger och Laura trillade in vid sextiden, sinnes lycka! Resten dök upp under hela kvällen. Ett skönt blandat gäng gästade vårt nya hem och det kunde inte ha blivit trevligare!

Runt ettiden var vi ett tappert gäng som gav oss ut mot Avenyn och Push. Lite drinkar, dans och sedan ett välförtjänat besök på Donken. Men kvällen var inte slut där. In i en taxi och sedan var det tokskratt och utbrott in i småtimmarna. Helt underbart.

Vid nio imorse började folk vakna till och det blev fullt ös, igen. Jenny, Uffe, KK och Laura tog tolvtåget hemmåt och då bestod resten av Fia, Nicole och Alex. Och här är vi, och har varit hela dagen. Vi har ätit, sovit, ätit, sovit lite igen kollat på varje kärleksfilm vi kunnat få på på tvn och varit kärlekskranka till tusen.

Har dessutom fått reda på att 8 personer lätt kan sova över, ju trängre desto mysigare!





Mys och muff på hög nivå och vi har inte tänkt att sluta.



Påskafton in my heart.

Vi börjar Påskafton med tidig frukost och kaffe i vårsolen. Äntligen är Göteborg i sitt rätta jag. Vi handlar godsaker och tulpaner. Alldeles för fina kommer hit ikväll och jag är pepp till tusen!

 

 

 

 




Långfredag och Uffe-besök.

 


Komplimang?

Fick nyss detta spännande mail av en tjej:

Vad söt du var! Tänkte höra med dej...detta kommer låta hur sjukt som helst men jag är i behov av att hitta hit en tjej som kan ha sex med min kille. Det och ha en mysig trevlig kväll med oss :)
Vi har nyss haft en trekant och jag kom fram till att de var de som han gjorde med den andra tjejen som tände mig enormt och ger mig sjukt fina fantasier efteråt :D
Jag tänkte asså höra mig för lite. :) Vi kan käka god mat, se på nån bra film o bara umgås. För mig är de viktigt jag lär känna tjejen litegrann. De är alltid trevligt att träffa nytt folk också såklart! ^^

Om du är nyfiken kan vi kankse höras på msn lite :)

/Hanna

Ska man ta detta som en komplimang?
Jag tackade snällt nej och önskade dom lycka till med sitt letande!

Inflyttning- check!

Första natten i lägenheten är avklarad. Vi skruvade möbler till förbannelse igår. Min familj är världens finaste!
Nu satte jag mig precis för första gången och allt är äntligen uppackat. Sinnes sinnes bra blev det, bättre än vi förväntat oss. Nu väntar bara Emmas flyttlass, som kommer på måndag.

Ikväll blir det tokdans på diverse nattklubbar. Hejja Tingo och Idah!

Ett litet smakprov!


RSS 2.0