Discoglitter och småstadsrock.

Då sitter man återigen på ett tåg i Sverige, på väg hem till Götet, det har man ju aldrig gjort förr. Heller hur!
Är uppdaterad med ny mobil och ny dator, riktigt lyx.
Är ju helt underbart att fördröja tiden på tåget med datorn i knät. Och vad kan man inte göra bättre än att skriva ännu ett nytt meningslöst inlägg här.

Åkte till Tidaholm igen i torsdagskväll. Fredagen spenderades med mamma, moster och kusin. Klippte till håret lite, hälsade på Elisabeth A och hennes snart nyfödda bebis. Hon hade ett så himla fint babyrum, finaste vaggan och himlensäng och grejer, ja verkligen jätte fint. Åkte vidare en sväng och våldgästade Kömö och Roger oxå.

På lördagsmorgonen åkte jag och plockade upp Bettan för att dra vidare mot första stoppet ,Falköping, drog en drive-in-frukost- donken och sen till stationen för att hämta sambosen Sessie som kom med tåget från Gbg. Sen mot vårt mål, DISCO TÄVLING i Lidköping. Tro det eller ej med det är faktiskt Sessie som manat på att vi ska åka dit. Vilket jag är jätte glad över för det blev en riktigt lyckad dag.

Familjen Bogren höll platser åt oss på Åmålklacken :) Och där satt vi bänkade från 10-20, snacka om träsmak.
En kanon lyckad dag för mina Pöttesmå och underbara vänner.
Bea kammade hem en trejdeplats i Superstarklassen för juniorer och tillsammans i par roffade dom åt sig vinsten i Starklassen för ungdom. Ja, sicka tjejer, alldeles göra sketa bäst!
Även stort grattis till Rebecka Fågelberg som fixade sig upp i Starklass och tillsammans med sin par kompis Pauline blir det även Star i par till nästa tävling :)


Finaste tjejerna, tack för en underbar lördag och en lagom busig söndag. Ni äro dom bästa!

Vidare hem, käkade snabbt, gjorde iordning oss och drog upp till Isse och Patrik på förferre. Alla va lagom knäppa för en gångs skull och det blev många meningslösa skratt.
Min underbaraste Schoman, nilla, va hemma. Jätte mys att träffa henne på hemmaplan.
Brygget hade slagit på stort och hade rockkväll, ojoj. Men jag vettifan om Gimmie Gimmie med Abba räknas som hårdrock?! Jaja småstäder, vad säger man...

Blev en mycket trevlig och lyckad helg i Labbås. Sessie va nog aningen chockad av vår lilla inseststad. Men storstadsmännsikor måste nån gång i livet få uppleva detta skede, total förvirring.
Haha, men det är rätt charmigt.

Ikväll blir det lite middag med min nyblivne göteborgskompanjon Laura Love.

Ha en underbar dag!

Småstadsmys och stortadspyssel.

Förra veckan tillbringades hemma hos mamma i Tidaholm, helt underbart att bli lite omplysslad.
Träffade alla underbara.

På lördagen när jag kom åkte vi driekt till moster på kalas. Massa god mat och familjen.

Åkte hem fixade iordning mig och vidare till Wiik, där även syssleingen Sandra och Mikaela var.
Anna bjöd på en mumsig tacogratäng och vi spelade "Vem har ordet", tror jag det hette. Självklart vann sysslingduon med rågor :)
Vidare in till Skövde. Tjejerna gick till Husaren och jag gick till Bogrens för att träffa Maddelino. Köpte varsin drink och isolerade oss i ett soffhörn på depån. Och där satt vi och pratade, pratade och pratade. Vi gick igenom hela registret, både glada och mindra glada saker. Men det va underbart. Va så längesen vi satt ner och bara fick vara med varandra.
Jag saknar dig massa hela tiden, men nu har vi inbokat många tillfällen att ses i höst :)
Följde med henne och Loke hem och sov på soffan...
Tack alla för denna super roliga kväll.

Resten av veckan spenderades hos Isse i nya huset, hos Anna och Albin i nya huset, hos Kussen i gamla huset och hos Kömö i det ganska nya huset, fika och mys med Elisabeth :) Och hemma hos Bogrens för ett litet topsecret mission.
Lille Albin har blivit så stor och han är världens finaste kille!
Jätte massa kramar till er allihopa. Ni äro dom bästa som finns.



Jag är världens stoltaste gudmor.

Ja ni ser, shiiit. Och här sitter jag med en combo i en lägenhet i Majorna. Fast vi har ett förstahandkontrakt, inte heller så dumt måste jag säga. Fast jag kan ju inte säga annat att man känner sig ganska liten och omogen mot vännerna där hemma. Jag är verkligen inte redo för ett sånt där liv och det känns så himla skönt. Jag menar, om man skaffar allt det där nu, vad ska man göra sen?! Jag respekterar verkligen folk som vill det men jag skulle aldrig vilja det nu. Mina problem innefattar typ vad vi ska göra i helgen, ska vi dra ut och ta en bärs, vi åker iväg en helg och festar plus att jag älskar dagar då man bara ligger i soffan en hel dag och bara är så egoistisk man kan bli. Så det där livet är inget för mig, nu!

Va hemma hos nyinflyttade Laura igår på en liten middag och soffmuff. Hon hade fått det så himla fint i lägenheten. En kanonlya, verkligen. Där kommer hon trivas bra tror jag :)
Efter ca 1 år bor vi äntligen i samma stad igen, nu ska vi göra Göter osäkert!

Min nya inkomst är att sälja kläder på tradera. Går hyffstat måste jag säga. Har tre paket som ska iväg idag.
Jag rekommenderar verkligen. Istället för att slänga kläderna kan man ju få en slant för dom, I like.

Dags för lunch.

Ha en underbar dag!


FixarFrasse och MatTina.

Helledig idag, mycket skönt. Sessie väckte mig hyffsat tidigt, tio. Bahareh kom och hämtade oss en haltimma senare. Nyduschad och yrvaken hoppade vi in i bilen och åkte mot IKEA. Shoppade en gigantisk byrå åt Sess och en skänk till hallen.
Snabbis hem och dumpade sakerna och sen vidare mot Willys. Vi har inte handlat på typ två månader och vi va lagom trötta på makaroner och köttisar. Och om jag är trött på makaroner då har det gått långt.
Så mycket gott blev inhandlat så nu är det gormé som gäller, haha eller inte.
Nu har vi tillbringat hela kvällen med att snickra och dona för att få allt på plats och bra blev det tillslut.
Imorrn blir det meckande med garderoberna, vi har för mycket och det börjar bli ont om plats. Vi båda är något av shopoholics så det krävs myckHet plats och min lilla Odd Molly vända gör inte saken bättre direkt. Så imorrn ska vi förhoppningsvis hitta lite nya ytor att fylla upp :)

Förövrigt så ser hösten mycket lovande ut. Håller nu på att planera ännu en liten tripp framöver, men allt är inte riktigt klart än...

Hade en helgalen kväll i söndags. Mötte upp Idah i Wasa vid tio och vi skulle bara ta några bärs. Slutade med att vi va as kalas, rumlande runt på krogarna, mötte upp Sessie och slutade Park Lane, spritluckan. Man va tvugna att vara inbjudna för att komma in men som alltid när man är med Idah kommer man in där man vil :)
Tokrolig och lyckad kväll, tro det eller ej med detta är klart en ytterligare milstolpe.



Nu ska vi muffa hemmalagad kebab, mums.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0