Thailands-inlagget nummer tva.

Idag vaknar vi vid elva hela bunten, vi skulla ha gatt upp vid nio! Men det var mer an behovligt efter flygresa och tidiga mornar.

Vi gar ner till straden och ater frukost, for att sedan placera oss i en lougneshydda. Bartendern i baren alskade min grymma playlist pa Spotify sa vi kopplade in den i hans system. Sa dar lag vi hela dagen, i solen med grym musik i bakgrunden.

Aterigen en liten powernap innan det var dags for kvallens middag. Vi hade bestamt traff med Staffan, Eddie och Hedwig, tre stockholmare som Emelie och Maria hookat med i Ao nang.

Vi gick ner till stranden och rundade av en trevlig dag och kvall med en drink.

Nu ar klockan tjugo over tolv har och vi gar och lagger oss.
Tidigt imorgon bitti ska vi med baten mot det fantastiska Koh Lanta- som vi langtat!

Thailands-inlagg nummer ett.

Klockan atta pa morgonen kliver jag , Jenny och Hanna av planet pa Krabis flygplats. Vi tar en taxi raka vagen till Ao Nang, dar Emelie och Maria redan sitter och vantar pa oss.
Vi chechar in pa hotellet, samma som vi bodde pa forra aret, och gar raka vagen ner till havet for det forsta doppet!

Var van Pinky, massagetjejen som tog hand om oss forra aret, blev glad att se mig igen och vi borjade med bodyscrubb och Aloe vera-massage hos henne.

Forsta thaimiddagen var ju sjalvklart fantastisk och nar vi var matta och belatna gick vi till Mr Long for drinkar och skitsnack. Maria tatuerade sig! Val runda under fotterna gick vi och la oss i hyffsad tid for att dagen darpa ta baten till Phi Phi!

Elva pa sondagen, alltsa igar, var vi framme efter ca tva timmars tur med farjan.
Vi gick raka vagen ner till stranden for frukost/lunch. Jag, Jenny och Emelie offrade oss for att leta boende. Efter cirka en timma med felpromenad i gassande sol, hittade vi tva hyffsat frascha och billiga rum, precis vi stranden- sinnes bra!

Vi hangde pa stranden anda till sju. Vi drack bars och massa drinkar och hade det forbannat bra helt enkelt. Upp till rummen for powernap och uppfraschning.

Vi at en behovlig middag och sen var det dags for buckets och fest pa stranden. Det bjods pa ett sinnes houseparty och vi tokdansade barfota i vattenbrynet- sjukt fantastiskt.
Det var fem mycket nojda damer som gick och lade sig den kvallen!


Andra stoppet, Stockholm.

 

Halv tio imorse var ryggsäckarna, kaffet och Julius-mackorna inpackade i bilen och vi börjar rulla mot vårt mål Stockholm. Åker raka vägen hem till pappa och Djursholm. Vi slöhänger i soffan och leker med lillasyter Clara. När klockan slår eftermiddag tar vi bilen till Djursholm centrum för att möta upp fina Elisabeth för lattefika- det är sånt man dricker här ute i Djursan!

Vi beställer souvlaki från kolgrillen och nu ligger vi nerbäddade i varsin säng i gästrummet.

Snart åker vi!

 

Klockan slår en bit över midnatt. Jag smyger ut och tar bilen, för att krypa ner i en egentligen främmade famn. Men det gör ingenting. För just då fanns det ingenting som kändes så rätt.


Dör trötthetsdöden.

 

 

Som sagt!

 

Jag och Richard går till Annas salong och får mina fransar färgare. Därefter tar vi en långlunch!

 

Hem till Isse i tjugo minuter tills det är dags att möta tjejorna och återgå till Julius/Casy's- fikande. Fullt upp blir med tre barnvagnar som ska få plats, barnstolar ska hämtas, ungar ska kläs av och noga placeras, och allt ska givietvis ske samtidigt. Sen ska det lekas, matas, tvättas och underhållas. Självklart fixar världens bästa barnvakt Erica det!

 

Efter fikan går vi alla hem till Anna och Robban för mera fika och barnlek. Jag och Albin lägger pussel och har kuddkrig i soffan!

 

Mamma plockar upp mig och vi åker till Sparbankshallen för A-lagsmatch i handboll. Kusin Jimmy spelar och det är obligatorisk närvaro. Isse, Vincent, Pernilla och Jenny-Kusin delar läktaren med mig och vi hejjar fram laget till vinst!

 

Madde kommer och vi alla åker hem till Anna W för cigg på altanen och struntprat!

 

Nu har jag packar klart det sista och ligger dödstrött i sängen- imorgon börjar vi vår roadtripp mot Stockholm!

 


Morgonmys till den fullbokade kalendern.

 

Jag och Atlas ligger och gosar i soffan.

Bäst att ta igen sig lite innan det blir dags att ta tag i dagens fullspäckade schema.

 

Ska börja med att möta upp Richard på Hon & Han, Anna ska färga mina fransar. Sen blir det fika med mina fina tjejor och deras småttingar. Jag måste fixa försäkringspapper inför resan. Handbollsmatch till kvällen! Och träffa Madde, som är har och undervisar ikväll. Hoppas även på en liten hemlig punkt i kalendern, tsss!

 


Äntligen semester!

Klockan blir två en tisdag och jag har precis jobbat färdigt mina sista timmar.
Nu väntar nästan en månads semester- lyckligast i stan!

Jag tar bilen bort till Järntorget för att plocka upp Hanna och sedan rullar vi hemmtå Labbås-land!

Väl hemma spenderas kvällen bla med födelsedagsfestplanering! Fick ihop det riktigt bra tillslut och jag hoppas alla inbjudna vill komma och göra denna kvällen till världens bästa!

Sen gick jag över till min bästa Jenny- Kusin (hon bor på andra sidan gatan) för skitsnack och tjejmys. Vi drack kaffe och kedejrökte och när Musse kom hem drack vi genast bärs!

Måndags-don inklusive Thailand-packning.

 

Dagens eftermiddag och kväll har bestått av tvätt, packning (fet packångest), vikning, strykning, bäddning och organisering. Nu ligger allt nerpackat i diverse väskor och jag hoppas jag fått med allt, i alla fall det mest nödvändigaste.

 

Alexander var världens bästa och lagade sin bästa köttfärssås medans jag sprang runt i kaoset.

Sen tvingade han mig att se Paranormal Activity 2, trots att jag avskyr skräckfilm. Och till råga på det släcke han ner hela lägenheten. Som tur var så var filmen kass och inte alls trovärdig- tur för mig!

 

Nu ligger jag och syrran här i sängen och ska sova.

Sex arbetstimmarkvar, sen SEMESTER i fucking 28 dagar!

 


Söndagsmiddag.

 

Vi bokar in en spontanmiddag på den nya kvarterskrogen Woods! Vi åt Göteborgs kanske godaste hambugare. Det är sjukt vad sinnes mysig och trevlig denna restaurang är och jag kan lova att det kommer drickas många bärs där framöver!

 


Feting-lördags-middag.

 

Här har jag gjort mig till! Lagat all mat och tänt ljus och försett männen med kylda öl.

Och vad får jag för det? Tre handbollshuliganer och en facerape!

Men jag slapp i alla fall att gå utanför dörren för att handla!


Fredags-festen.

 

Vi korkar upp vid fem. Äter köttbullar och makaroner. Spelar Intim. Dricker kaffe. Berättar histiorier för varandra. Och tillslut hoppar vi in i bilen och åker till den fantastiska Båten.

 

Där väntar releasefest för Alexis Weaks nya skiva och på plats finns Rebecca, Fiona OCH Adrian Lux! Fantastiskt!

 

I hyffsad vettig tid tar jag med mig min sovgäst Emma hem och vi ligger pratandes mest halva natten!


En fredag på stan.

Kålpudding kan vara det bästa som finns!


Fredagsledig och jag möter upp Tobbe vid tolv för stros på stan. Efter diverse shopping tar vi oss till Vasa och Wasakällaren för lunch, öl-lunch!

När eftermiddagen kommer möter vi upp Emma, går till systemet och vi tar oss hem till Färgaregatan!


Dubbel- till trippeldejt.

 

Torsdag och mina pojk-vänner kommer över på myskväll. Vi sticker ut och käkar en bit här i det nya kvarteret, köper godis och slänger oss sedan i soffan. Efter långt pluggande dyker även Stefan upp och jag förser mina män med diverse vin!



Där satt han där han skulle.

 

Idag har Alexander varit världens bästa och satt upp min fina Kartell-lampa!


Vinkväll och semesterlängtan.

Igår var det jobb till stängning. När jag kom hem satt det två fina tjejor i soffan, Emma och Stina! Dom hade korkat upp med vin. Det blev mys och skitsnack på hög nivå!

Nu är det bara drygt en vecka kvar till planet går till Thailand, jag längtar som aldrig förr.
Jag är så förvirrad av allt och alla och efter en alldeles för lång känslostorm ser jag fram emot tre veckor borta från allt. Och sämre blir det inte när jag ska tillbringa dessa veckor med människor som står mig närmast och som är trygghet till tusen!

Ge mig semster nu!


Onsdags-pepp.


Skara-besök till de två bästa.


Bästa vännerfika till stora Familjen-mys.

Ingen släpper tvn med blicken!

Idag har jag spenderat eftermiddagen hos Jenny med hennes Nora, Isse och lilla Vincent. Vi drack kaffe och åt paj. Men jag spenderade mest tiden med bus och gos med världens finaste lilla Nora!

 

När kvällen kom och det nyrenoverade vardagsrummet var färdigt kom familjen över och vi åt pizza framför Solsidan!


Och Laura Love och grabbfesten.

 

Tar mig tillslut upp ur sängen- fortfarande dödstrött. Ringer mina favoriter Laura och Richard och vi bestämmer oss för att sluta upp med festen. En timma senare anländer vi till Jens!

På väg mot Brygget glider vi förbi Alex och Högkvarteret.

 

Inga kvällar kan bli bättre än dans med världens bästa Laura!

 


Att vara slut som artist.

Idag har jag ätit frukost/lunch hemma hos Anna och Robban!
Jag har fått sota för mina nattliga äventyr. Jag har pratat kärlek med min gudson Albin. Jag har försett Ebba med majskrokar.

Nu lever jag trötthetsdöden- åh typiskt!

Konsten att spegla sig.

 

 

Det finns bara en vän som jag kan sitta framför spegeln med i flera timmar och det är Bohman!

 


Vardagslycka.

 

Hur glad blir man inte när det ligger sånt här fint på dörrmattan när man kommer hem från jobbet!

Jag skrattar mig lycklig varje dag för att jag har världens finaste vänner.

Tack min bästa Anna!


Den springande veckan.

I tisdags hade vi kvällsfika här på Färgaregatan. Tobbe, Lukas, Nisse och Emma kom över på kaffe, te och skitsnack. Mys på hög nivå!

Idag slutade jag tidigt och åkte till Järntorget för avhämtning av min nya lampa jag beställt. Några tusen kronor fattigare blev jag på kuppen. Men det är det ju lätt värt- man måste unna sig mer!

Ikväll begav jag mig till Evas Paley för fika med fina Emelie. Trots att vi bor i samma stad har vi inte setts sen maj, inte alls okej. Så nu lovade vi varandra att ses oftare, för ungefär hundrade gången.

Imorgon åker jag till Tidaholm för långhelg. Förra helgen blev det bara en natt typ och jag hann inte ens träffa hälften av alla. Så nu intensiva dagar står på schemat och plusset även denna helg är att Bohman också är hemma, igen!


Den spontana småstadsfyllan.

 

Får order om att komma till Labbås-land och det vågar man ju inte säga emot. Smiter lite tidigare från jobbet och är hemma vid sextiden. Jenny-Kusin kommer över och snackar lite skit. Annars var det bara att byta om, slänga på lite läppstift och bege sig till förfesten hos Maria. Fyra tjejer, föräldrafritt och massa bärs- vad mer kan man önska sig!

 

Brygget-dags och jag träffar över förväntan en massa finisansikten. Dans till stängning för att sedan gå vidare till "Högkvaretet" på efterfest.

Det där med att kalla Alex lägenhet för Högkvarteret har jag aldrig riktigt förstått. Men det är dit man går helt enkelt. Och kanske är det för att kylen endast består av alkohol i olika former, man får röka under fläkten, spela hur hög musik man vill och hur länge man vill. Och ändå är lägenheten inte det minsta skabbig. Kanske därför!?

Vi hade hur som helst hur roligt som helst. Jag tog på mig DJ-rollen och Pernilla gjorde kaffedrinkar.

 

Dramat drog igång när jag upptäcker att mitt DJ-verktyg, min mobil, är borta. Den korta versionen: Kvällens trubadurer dyker upp och senare hittar jag telefonen i ett litet fack i idiothelvetets gitarrfodral. Resten kan ni fantisera ihop själva.

 

Hur som helst var det en FANTASTISKT, SINNESBRA OCH UNDERBAR kväll med världens finaste och bästa vänner!


Adrian Lux in our hearts.



Återigen en spontanutgång med Stina! Var sugen hela dagen men var ändå rätt säker på att jag skulle hålla mig inne. Messade Stina för att kolla så inte hon hade en planerad utgång på schemat. Det hade hon inte, hon skulle vara hemma och se på film. Två sms senare stod vi i varsin dusch.

Det blev en redig runda på stan och när jag kom till jobbet imorse hade jag tydligen väckt de flesta i natt med alla mina "check-ins" på facebook. Fantastiskt!

Vi började på Orgia för en bärs, vidare in till Yaki-da och Lounges innan det blev dags för Nivå och Adrian Lux. Spelningen var sinnes bra (trots alldeles för många packade kidos) och vi lyckades hamna allra längst fram med ett alldeles eget dansspace!

Efter spelningen gick vi till Yaki-da igen för nervarvning och kaffedrink. Jättesmart att dra två espresso klockan fyra på morgonen, som att vi kunde somna...

Kvällen var hur som helst kanon och jag ångrar verkligen inte att vi gav fingret åt karaktären och gick ut!



Fullt ös men inte medvetslös.





Sista klippet är nya låten!

Favorittjejer till tusen.

Igår var det äntligen dags för trettondag och Rebecca & Fiona på Yaki-da. Som jag längtat!
Efter att ha krigat med världens längsta kö, har aldrig sett så mycket folk där någonsin, blev vi ca en halvtimma sena in på spelningen. Väl på plats blev det sträckdans till spelningens slut och återigen bjöd dom på ett sinnesjukt kalas. Alla favoritlåtar spelades och ingen var lyckligare än jag!

Kvällen var total och jag kommer vara lyrisk resten av 2011!




Trettondag och Yaki-da!

Hittade en slängpuss i min mobil av sötis-Emma!


L'Assassino och quizen.


Spenderar-måndag.

 

Alexander möter upp mig efter jobbet och vi tar en spontan shoppingtur på stan. Stora plånboken åker fram och vi får med oss varsin jacka hem. Min efterlängtade leopardpäls är fantastiskt! Och Alex köpte såklart från Acne.

 

Nu är vi mätta efter Alex mästerpasta och vi väntar på att mitt sega bredband ska ladda färdigt en film.


En sista tvåtusentio-aktivitet.

Vi går på Tron Legacy 3D!


Konsten att uppleva världens bästa nyårsafton.

Idahs fina dukning.

Förrätten bestod av getosfyllda paprikor- sinnes så gott!

Foto: Jill Wallqvist


Foto: Jill Wallqvist


Foto: Jill Wallqvist

Foto: Jill Wallqvist

Foto: Jill Wallqvist

Foto: Jill Wallqvist

 

Dagen började med jobb till tre och jag mötte upp Madde som precis rullat in i stan. Vi gick hem och kaffehängde i soffan tills det blev dags att göra oss iordning för vår fantastiska kväll.

 

Vid åtta hoppar vi in i en taxi och åker mot Vasastan och hem till Idah! Kvällen blir mer än bäst. Hon bjuder på en imponerande meny och vi diskuterar allt från singelliv till frieri.

 

När tolvslaget närmar sig och vi är mätta på både mat och Irish coffee, laddar vi bubblet och placerar oss på balkongen. Idah och Love bor på toppen i Vasa så vi hade utsikt över hela Göteborg, då menar jag verkligen hela!

 

När klockan började närma sig natten tog vi oss ner till stan. Ett litet stop på Orgia för bubbelpåfyllning, för att sedan dansa på Yaki-da!

 

När klockan slog stängning hittade vi Emma och Niklas och gick tillbaka till Idah för rödvin ända till morgonkvisten.

 

Det var två slitna tjejer (Jag och Madde) som slängde oss i sängen när solen nästan var på väg upp.

 

Tack fina tjejor för en fantastisk nyårafton! Ingenting kunde ha blivit bättre!

FANTASTISKT, NI ÄRO DE BÄSTA!

 


RSS 2.0