F.D förhållanden och Odd Molly hysteri.

Jadå var man tillbaka till verkligenheten efter en stressig, intenstiv, dålig sömn men otroligt rolig vecka i Sthlm.
 
Slutade jobbet 8 i förra tisdagen, tåget gick 20.40. Gick och köpte lite käk för att sen bege mig upp till min  F.D hemstad.
Lite pirrig i benen hela vägen upp och ville bara komma fram så fort som möljigt. Vid 12 gled vi in på stationen. Hoppade in i en taxi och åkte direkt till Emelie på Akkurat, som även är mitt F.D extrajobb. Fick mat och beställde in min favvo öl, Bink. Mmm det va mycket gott. Och självklart var det en underbar känsla att få ge min KK en jag-har-saknat-dig-massa kram.
Efter stänging satte vi oss återigen i en taxi rullande mot Årsta torg, till min F:D lägenhet där mina F.D sambos fortfarande bor tillsammans. Mitt namn satt fortafande kvar på dörren, inte alla som har sitt namn både i Gbg och Sthlm. Haha det såg ju i alla fall bra ut :)
Satt och pratade i flera timmar men tillsist va det verkligen dags att sova. Vi hade planerat att gå upp i tid och jag skulle dricka kaffe med Madde innan hon gick till skolan, men varken jag eller Emelie verkade speciellt pigga så vi vaknade vid halv tolv i stället och skrattde lite åt vårt korkade beslut.

Åkte ut till Fridhemsplan, hämtde Bohman från sitt jobb och gick till Fix för att käka lunch. Många diskussioner om livets ting blev det och allt va vi inte riktigt ense om. Men jag är i alla fall 22 år och punkt slut :)
Mötte upp Madde vid Rådmansgatan och gissa om jag blev glad att se henne.  Jag som aldrig gråter fick ett litet anfall. Vart kom det ifrån? Blev så otroligt glad att se henne, uscha vad jag saknar dig hela tiden. Vill ha dig med mig som vi alltid haft det. Ne, jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det, så nu slutar jag skriva om det...

När klockan började närma sig fem fick jag börja traska mot Kammakaregatan för att sätta igång med säsongens Odd Molly utförsäljning. Jagkom in där, allt  va upphängt och super snyggt, och jag fick gå där alldeles själv och välja vad jag ville köpa. Bahhaa jag höll på att  dö, så otroligt mycket fint och min nota slutade femsiffrigt. Ops!

Dags att jobba lite och efter första kvällen, för VIP,  så kom vi därifrån vid halv ett på natten. Kom hem kunde inte somna och det slutde med att jag sov 2.5 h den natten för kl 7 nästa morgon va det dags att vara på plats för att öppna dörrarna för de "normala" inbjudna. Och som vanligt helt hysteriskt, folk springer in, roffar åt  sig saker i farten, bygger STORA berg med kläder för att inte missa något. Och där kommer vi in i bilden vi som försöker få stället att se någorlunda fint och inbjudande ut. Vad försöker vi med, vi misslyckas hårt varenda gång och får nånstans där ge upp för ett litet tag :)

Så himla roligt gäng vi har blivit som ses för att jobba två grr om året. Fast vi jobbar i 15 h pass så är det så himla roligt tillsammans med alla er. Har redan nu glömt bort hur förjävla jobbigt det är emellanåt för vi har så otroligt roligt under tiden. Odd Molly  crew, vi är så jäkla bra!

Tillsist kom fredagen och min sista jobbdag/kväll. Efter att ha sagt hejdå tilla alla så kom jag iväg vid halv nio och började traska mot Odenplan. Där satt tjejerna och väntade på mig och vi hade fått utöking av Mli. Efter stenugnsbakad pizza och två flaskor rödvin, mådde vi bra. Efter maten beställde vi in lite olika drinkar och min va självklart starkast.. Lite lagom fnittriga trippade vi därifrån och folk runtomkring oss undrade nog vad vi hade fått i oss.

En super kul kväll med massa underbara skratt och jag är så glad över min vecka.
Saknar er tjejer hela tiden och ibland vill jag bara komma med kudden under armen och krypa ner i soffan och aldrig åka ifrån er igen.

Lite kort och gott om min underbaravecka.

Odd Molly loves you.

Rastlösa rysningar blir till frisörparty mys.

Hela förra veckan kändes så lång och tråkig. Ville bara att den skulle ta slut och en ny vecka skulle börja.

Men till sist kom helgen och min kusse kom ner :) (Laura kom på fredagen öxå och redan då kändes veckan räddad).
Slutade jobba i lördags kl 12 och då gick jag och mötte upp Jenny i Nordstan.
Vi gick en liten shoppingrunda och begav oss sen till Wasa för en solig, varm och helt underbar höstlunch.
Vi fick sällskap av Sessie som mötte upp oss och även Laura kom förbi, som hade vart och skrivit konttakt på sin nys lya :)



Så där vi på uteserveringen och jag njöt till fullo och kom på att hösten är min favorit årstid. Vi har sol här varje dag och löven har börjar tappa sin gröna färg. Men jag känner ingen ångest, tvärtom. Jag får förhoppningar och pastellfjäriljarna i min mage kittlar mig innifrån och ända ut i smilegroparna. Den här hösten kommer i rasande fart med kärlek och nya fotografier att svetsa fast innan för pannan. Jag känner mig mycket mer levande än på länge. Hösten kan förvandlas till vinter och en lavin full med mörker skrämmer mig inte, kom och ta mig. För jag är inte rädd!

Tillbaka till helgen.
Efter lunchen åkte vi alla hem för att ha vårt lilla frisörparty, det va Jenny som fick stå för frisörandet :) Fixade massa muff, kaffe, te, ja vad folk ville ha egentligen :) Först på tur va Bahare, sen kom Yasmine och Helena från jobbet. Mirjo och hennes kille och till slut fick jag och Sessie och oss en makeover. Hellyckad dag med mycket tjejsnack och alla verkade mycket nöjda med sina nya fräscha looks. Jenny är som alltid en klippa på att göra folk snygga, haha nu va jag kul.

Kvällen slutade inte där, vi drog ut för att dricka några bärs. Mötte upp min käre brunettkompis Emelie på Järntorget och sen gick vi alla till Kellys för att varva ner och njuta av varandras sällskap en trevlig lördagskväll som denna.

Jag och kusin gick upp i frukosttid på söndagen och åkte in till stan för en frukost i solen.
Hon följde mig till jobbet och utanför sa vi hej då.

Tack alla som gjorde slutet av min vecka till en minnesfylld helg och något att leva på när jag saknar er alla där hemma så att hjärtat slår ett extraslag.
Imorgon bär det upp till Sthlm för att spendera ett par dagar med mina favorit ex sambos i min exlägenhet.
Åh vad jag längtar...

Ha en underbar dag i solen.


Minnet försvinner i karuseller.

Slutade kl 8 idag och skyndade mig hem.
Min underbara sambo hade dukat upp med massa wienerbröd, choklad, grönsaker och dipp, bärs och vår gamla video från Kristinehamn.
Herregud, jag dog. Nitton år och inte ett kg förståndig.
Vad vi gled igenom det där året. Vi festade flera dagar i veckan och levde i vår egna lilla bubbla.
Det slog oss nu  att vi faktiskt bott i hus, två våningar faktiskt och med egen trädgårdmästare. Ja då levde vi som prinsessor i vår alldeles egna saga. Och under det året mina vänner grundades vår kära systerklubb HMK!
Den börjar bli riktigt etablerad nu för tiden :) (Mer info på facebook.com)

Pratade med min bästaste nilla på msn förrut. Hon frågade vad jag gjorde i helgen, vilket jag mitt pucko inte kunde komma på?! Hallå eller. När helgen som va helt underbar...

När jag kom till jobbet vid fem i fredas, ut ur hissen in på divided avdelningen. Där stod hela skaran där, moster ulla, kusinerna, pia, rebecca och alla. Jag blev jätte glad!
Sessie mötte upp mig utanför jobbet kl 8 och vi drog mot Bergakungens biopalats. Köpte massa muff och myste ner i fotöljerna för att se "Barnhemmet". Den va skit bra, jag kan verkligen rekommendera. Läskig som fan, men slutet va helt underbart.

Gick upp i hyffsad tid på lördagen.  Mamma, Hanna och Richard kom hit. Snickarde lite och sen begav vi oss mot Liseberg för en hel dag, plus att vi mötte upp moster och alla. I min familj är det lyx som gäller så vi checkade in på Gothia Towers Hotell en liten snabbis innan :)
Hela dagen med karuseller, massa lottvinster, bärspauser och med den stora och underbara familen. Jätte trevlig dag, klart bästa på länge. Love en massa.
Tillbringade då natten på hotell och vaknade till en gigantisk frukostbuffé. Gick i stan och shoppade hela förmiddagen och drack te i solen. Den här helgen betydde så mycket jag har världens bästa familj.



Så frågan är hur i hela friden jag kunde glömma bort hur jag tillbringade den?
Snacka om virre- coco.

Efter att vi tjatat på folk har vi nu äntligen kirrat biffen så att Låra Love äntligen flyttar hit.
Åh det ska bli så roligt. Äntligen på samma plats igen :)

Tack min kära Wiik för min alldeles första kommentar, bugar och bockar.


Dags att göra nått vettigt...

Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg.

Jadå har man återigen skaffat sig en sida för att man ska tro att folk tycker att jag är en intressant figur.
Måste börja ta borta alla dessa communitys som bara ligger och skräpar. Men den värsta av dem alla: Nattstad.se. Skaffa inte!

Igår satt vi här, jag och min kära sambo och behövde fylla upp våra almenackor med något att se fram emot.
Vi kom fram till att ingen av oss har vart i Malmö, så dit bär det av.
Har nu bokat en hotell mitt i stan, från lör-tis i november. Ska bli super roligt, längtar redan.
Vem vet, kanske blir rockbands-cyberlove fantasi till verklighet ;)

Reception, Scandic S:t Jörgen

Har även planerat in en brakfest den 15 nov, så ni som känner er manade att komma, DO IT!
Något för er att skriva upp och se fram emot kanske?!

Dags att jobba om en stund, rensa upp i butiken efter alla stökiga kunder :)

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0