En snabbvisit och flyttpackning.

Idag tog jag 8-tåget från Göteborg, jag dog av trötthet. På vägen fick jag sms från Isse och hon uppdaterade mig med att hon satt i bilen med min mor. Isse skulle nämligen TILL Göteborg och passade på att åka snålskjuss med mam som skulle hämta mig FRÅN Göteborg. Bra jobbat där Peven!

Jag hade enligt mig själv ett fullspeckat schema för dagen men valde att somna i soffan framför en ny Wallander-film, tyvärr missade jag hela men vilket inte är så dumt då jag kan se fram emot att se den igen.

Började packa litegrann men tog snabbt en fikapaus med Elisabeth, som jag inte träffat sen typ september. Hon är så gullig och det var mycket skönt att se henne igen!

Åkte till garaget och där var Richard redan i full gång med möbelpackingen. Så nu har vi fixat och donat hela kvällen och det blev en del goodisar inpackade i lastbilen, hihi.
Richard: - Jag får så dåligt samvete när jag säger nej så det är lika bra att inte göra det.

Imorgon är fem veckors väntar äntligen över!


IKEA.

Idag jobbade jag till klockan sex och gick direkt till Drottningtorget för att möta Emma. Vi åkte ut till IKEA och planeringsshoppade. Vi bestämde vilket matsalsbord vi ska köpa, vilka mattor, hallmöbel och lite annat krafs. På onsdag blir det möbelshopping, besiktning och inflyttning. ÄNTLIGEN. Jag längtar och längtar, det kommer bli så otroligt bra.

Påskhelgen kommer bli awesome. På torsdag är det Tingo -och Idah kväll, High Life (höhöhö)! På lördag blir det fest hemms hos mig, kom vettja! Och söndag Luuuckan, såklart.
Kommer jag palla?!

 




Toklördag.

Vi började födelsedagskvällen med fördricka hemma hos Sofia.

Lite folk i köket.

Till nio var bordet/borden bokade på Grill del Mundo för vårt tjugomanna gäng.





Mina bordsdamer och bordsherrar.

Middagen var super god och jätte trevlig. När det började sprätta dans i benen gick vi alla vidare till BLVD. Jag och Emma gjorde en liten fuling och smet över till Orgia på toabesök och shotts.

När klockan börjat närma sig tretiden var det dags att gå vidare och vi gick tilll Push. Som vi tokdansade! Det spelades upp ett sinnes medley, som aldrig ville ta slut och vi dansade så svetten stänkte. Ännu lyckligare blev vi när dom spelar vår absoluta favorit,"How will I know", då åkte luftmickarna fram som vanligt.

Topp 1 går till Emmas Niklas, som är en stolle på dansgolvet.
Topp 2 går till Push som summerade en galet bra kväll!

Sen tackar jag även födelsedagsbarnen som styrde upp en väldigt fin och trevlig tillställning.


Ledighetslördag och födelsedagsmiddag.

En fredagsmorgon och halv åtta satt jag på tåget tillbaka till Göteborg. Slängde mig i sängen och deckade en timma tills det var dags för dagens arbetspass, som var i butiken på Backaplan.

Kvällen bestod av soppmiddag och dödläge i soffan. Jag somnade till och med ifrån vår favoritserie, katastrof! Vid ett i natt vaknade jag till och Alex sa åt mig och gå och lägga mig, det gjorde jag och somnade stenhårt, igen. Det kostar att ligga på topp!

Lördag och Alex fyller år, hurra hurra hurra! Vi började förmiddagen med storstädning.
In till stan för lite ärenden och fika med Emelie och Ola.

Ikväll blir det middag på Grill del Mundo med ett jättegäng och sedan hoppas jag på tokdans!

Jag kan tillägga att jag de senaste dagarna har fått tvätta upp mina trosor i handfatet, då det är sinnes svårt att få tvättid här. Idag tröttnade jag och gick och köpte  ett gäng nya!
Men nu är det inte många dagar kvas tills vi får flytta in, jippie!


 

 

 




Skövde.

Färdigfixad och snart på väg mot centralen. Ikväll blir det Acne-kväll på Yap i Skövde!


Från Orgia till Dekadens.

Gårdagen bestod av onlinepizza och film. Tyvärr missade jag filmen för jag tokdeckade...

Vid tiotiden tog vi soffhängare beslutet att kladda på lite smink och ge oss ut i natten. Mötte upp Maya och vi gick till Orgia för lite drinkar. Emma och Niklas kom och gjorde oss sällkap.
När klockan närmade sig ett så gick vi vidare till Peacock för att testa deras nya klubb Dekadens. När vi kom ner för trappen möttes vi av tokdans och poledancing så det var bara för oss att haka på och höja gasen med en växel. Kvällen slutade med bordsdans, en försvunnen Maya och en Niklas som aldrig ville gå hem!

Så nu kommer vi hänga på Peacock varje onsdag. Det blir bara fler och fler klubbar, hjälp!


Tisdag, dagen då man inte klubbar.

Igår var det en sån där fantastisk dag. Från början till slut.

Jobbade mellan 9-14. Lina och Emilia kom och mötte upp mig och även Antonia. Vi gick och käkade lunch, tacobuffé på Lydias. Vi förflyttade oss till Fröken Olsson som fick stå för kaffebehovet. Man är ju inte kaffetant utan anledning.
Lina var vinsugen så vi bokade in en liten vinkväll. Förbi systemet och igenom lite affärer för att sen korka upp flaskorna hemma hos Alex.
Trevligt var det!

Vi hamnade tillslut på Kingshead för några ytterligare glas.
När vi sedan ska hem går jag och Emma i förväg mot vagnen och helt plötsligt är alla borta.
Lina har smitit till Pustervik och Alex är borta. Precis innan vagnen ska gå ringer han och har tydligen fått åka polisbil hem för han har varit i slagsmål. Vi  har varken hört eller sett någonting, väldigt märkligt, haha.

En väldigt trevlig kväll i övrigt med ett tokigt avslut, men vi gillar't!

 

Detta stora sår resulterar till förlamning och sjukskrivning!




Karin hjärta Nils.

En nära vän ringer upp mig och berättar om en liten händelse hon råkat ut för. Jag nämner inga namn (vi kan kalla henne Karin), men jag kan säga att jag nästan dog av skratt.

Karin är hemma hos en kille (honom kan vi kalla för Nils), som hon träffat ett litet tag tillbaka. Dom har en jätte trevlig kväll och till slut så har dom sex, oskyddat. Inget mer med det, allt var i sin ordning.
Dagen efter när Karin tar på sig kläderna och ska bege sig hemåt så ser hon att Nils ser aningen orolig ut. Han sätter sig upp i sängen och ber henne sätta sig ner.
-Jo, du det är en sak jag måste berätta för dig. Jag har fått hem ett sånt där klamydiabrev...
Stackars Nils har nu försökt att få ur sig detta i nästan tjugo timmar.

Karins reaktion är långt ifrån förstående och Nils får sig en utskällning som aldrig förr. Han hade ju ändå haft oskyddat sex med henne bara några timmar tillbaka. Vilket vem som helst hade kunnat gå i taket för, både tjejer och killar.
Men det inte Nils visste om var att Karin hade en liten hemlighet. Vilket nu kommer till det sinnes roliga och som gjorde att jag fick kramp i magen.

Karin: Fan, det var ju jag som hade skickat brevet!

Hahahaha.






Vårångest och huvudkaos.

Tillslut bestämde jag mig för ett nyktert söndags-Luckan. Vilket var väldigt spännade. Usch för fulla människor säger jag, tur att man inte ser sig själv. Jag och min nyktra kamrat Maya fick oss några skratt när vi studerade dansgolvet. Vi kom även fram till att Luckan inte är stället man går till för att bara dricka en öl.

Vaknade återigen en ledig morgon utan baksmälla, börjar gilla detta skarpt.
Så hela förmiddagen har jag suttit i telefon och försökt strukturera upp mitt liv. Det är kaos i mitt huvud.

April månad kommer spenderas i Stockholm och återigen med en ny utförsäljning. Det går lite trögt med HM's nya Fastpool och jag får pengaångest till tusen. Så jag har inte mycket val än att åka upp och tokjobba då jag har alldeles för mycket utgifter med den nya lägenheten.
Känner inte alls för att lämna ett vårigt Göteborg egentligen, men samtidigt får jag tillfälle att umgås med mina fina hur mycket jag vill. Sen är Stockholm inte heller så dumt när solen börjar titta fram, snarare underbart, det kommer bli awesome!


Hemmalördag och brunchsöndag.

Igår var det raka vägen till soffläge efter jobbet. Skins och hemmabärs fick stå för lördagsnöjet. Jag var stark nog att tacka nej till glas på stan, trots favoritmänniskor och trots min kommande lediga söndag. Duktig tjej!

Så idag skuttade jag ur sängen (nästan i alla fall), drog upp Alex och bokade brunch på stan med Lina och Ali. Vi hamnade på Ritz och där blev vi sittandes i fyra timmar, sinnes trevligt! Det var galet bra mat också, fick det berättat för mig då jag fortfarande inte känner någon smak. Men jag föreställde mig hur bra allt smakade och fick helt enkelt lita på det.

Nu sitter jag här och överväger utekväll. Luckan eller inte Luckan?!




Mumsmys med favoritjtjejer.

Det kommer bli så himla bra med lägenheten. Den var jätte fin, bara lite fix och trix som vi behöver göra. Men allt har sin tid och vi får ta lite i taget. Men annars tror jag att det kommer bli kanon. Tummen upp för det!

Jag och Emma spenderade resten av dagen med Lina och Emilia. Köttbullelunchade på Wasakällaren och sen blev det trendfika på Espressohouse. Hon är så go lilla skuttan att jag skulle vilja kidnappa henne när inte Lina ser. Favorittjejen nummer ett!

Nu har syster kommit hit. Vi har ätit pizza och kollat serier.

Ps. Köpte nässpray, är lika med, nu är smaken borta...





Lägenhetsvisning och snorpapper.

Jag väcks av att telefonen ringer hysteriskt.
-Hej, vill du köpa spegelgarderoberna som vi har i hallen, dom passar så himla bra där!
Visst säger jag och vi bokar in en liten visning idag. Kanske var på tiden, nu när det bara är två veckor kvar tills det är dags at flytta in. Kontraketet är redan påskrivet och sitter prydligt i en pärm. Så att se lägenheten kan underlätta nu i planeringen av möbelköp.

Förövrigt satte sig förkylningen där den skulle och vilket leder till att jag är täckt av snor. Vilket leder vidare till att jag måste gå till apoteket och köpa nässpray. Vilken sedan resulterar till att jag kommer tappa smaken och det är så otrevligt.

Nu möta upp bästis-Emma för visningen och sedan har jag planerat att vi ska gå och ledighetsfika!

Från hemmakväll till ölhäng.

Då var två dagars arbete i Kungsbacka avklarat. Måste säga att det var en mycket trevlig butik att vara i med en massa trevlig personal. Fick väldigt fin feedback också, och sånt är ju alltid trevligt att höra!

Kom hem till Alex vid sex och bytte ut dagens outfit mot mjukisdessen- skönt med bloggläsning och soffmys hela kvällen tänkte jag. Plus att jag på några sekunder blir förkyld och känner mig döende. Tills Emma råkar övertala oss (säger till oss) att komma och ta några glas med henne och Niklas. Så det var bara att byta om igen och sätta sig på vagnen. Trevligt var det och nu ligger jag återigen, utan kläder, i sängen och ska nu somna till svtplay.

Godnatt!

En tisdagsmorgon börjar på motorvägen.

Ny vecka, ny dag och nya arbetstag.
Därmed sticker jag och Amanda till Kungsbacka och jobbar.
Vi fyller pappersmuggar med kaffe och roadtrippar oss mot en ny butik.
Spännandish!






Vänskap, riktigt jävla vacker vänskap!

Det borde finnas gränser på hur mycket människor får förändras. Jag är trött på att hela tiden räcka ut handen men att alltid få en käftsmäll tillbaka. Jag vill också kunna lägga mig med huvudet i någons knä och bli klappad längs håret.
I en månad är jag nu bostadslös och det är nu jag märker vilka som är mina riktigt vänner. De som öppnar dörren mitt i natten, de som köper kaffe till mig och ger mig lyckopiller. Detta kan vara det värsta jag någonsin varit med om, att släpa runt min väska i snödrivor. Jag känner mig som en herrelös hund.
Att behöva försvara mig i detta läge är det sista jag behöver, jag är gråtfärdig redan innan. Den första april, när jag får öppna dörren till min nya lägenhet, vet jag vilka jag ska bädda till med sidenlakan och vilka jag ska laga lite extra mat till.
Men jag är ändå mer lycklig än ledsen, för nu vet jag vilka jag alltid kan räkna med och det är så fruktansvärt vackert. Vissa visste jag från första början men det finns även dem som uppenbarat sig från ingenstans. Mina vänner är mitt allt och jag sätter dem alltid i första hand. Jag har avslutat många relationer på grund av orättvisa och det har jag heller inga problem med. Samtidigt som jag håller väldigt väldigt hårt i de människor som gör avtryck i mina händer. Ju mer åren går, ju mer vet jag vilka jag kan räkna mig.
Tack alla ni raringar som ställer upp och skyddar mig mot knivar i ryggen!

RSS 2.0