Småstadssjtärnor och framtidshyss.

Skräll, nu sitter jag återigen på ett tåg. Denna gången, igen, tillbaka till Göteborg från Tidaholm. Åkte upp i måndags och är nu nu efter ett par intensiva dagar på väg hem till Götet igen. Kände att jag va tvungen att åka hem till familjen och alla vännerna nu efter allt som har hänt. Har vart tufft att vara så långt bort hela tiden. Det va hur underbart som helst...
Fikade hos Kömö, träffade Anna och Albin hos Jessica, va hos moster och kusinerna, fixade lite med Jenny hos mormor, åkte runt i nya bilen, lunchade med Bettan och det viktigaste av allt träffade jag Isse.
Vi satt hemma hos henne en hel eftermiddag och bara pratade, blev både ledsamt och en del skratt. Ärligt så var jag lite nervös innan men som alltid med henne så blir att "lätt", missta mig rätt. Du är underbar min vän, nu och för alltid!

Livet rullar på något konstigt sätt vidare. Vi hade vår galna inflyttnings- och födelsedagsfest i lördags. Blev en helvild och tokrolig kväll/natt. Tiden bara sprang iväg och jag va kung på singstar. Tack till alla som kom och delade denna blöta kväll med oss!

Imorrn packar jag ner min kära sambo i en väska och åkter till tjejerna i Sthlm, wohooo! Fem dagar med er i vår underbara huvudstad, kan inte bli annat är kanon! Men på fredag ska jag iväg på ett eget litet jippo, middag med det underbara Odd Molly gänget. Ah det ska bli så himla roligt. Jag har saknat er alla så himla mycket!

Grattis till min bästaste Pötteliten Bea som vann i helgen, 1:a på rankingen, YEAH!
Och grattis till henne och tjejerna i Sweets som kom 2:a.

Hihi hade en busnatt framför msn igår, snart så... ;)

Ha en underbar kväll!


En ängel flög förbi.

Igår hände det, jag fick messet jag vart rädd för och verkligen inte ville ha...
Lena är nu borta. Stilla och lugnt somnade hon in.
Finns inga ord eller känslor som kan förklara hur det känns. Att veta att ens bästa vän med fyra syskon nu får leva utan sin mamma. Varför? Detta är nog frågan vi alla ställer oss hela tiden. Vad gör livet så orättvist?
Det vi nu kan hoppas på att hennes rädsla är borta och att sjukdommen nu är borta. Det vi vet är att änglarna har blivit + en och dom har fått den vackraste av alla.

Isse, min underbara. Älskar dig så otroligt mycket. Glöm inte det!

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Och som himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets
skeende  med en tro
Kärleken är!

En väldigt svår fråga, varför?

Anledningen till att jag skaffade den här bloggen var inte för att bli en häftig innebloggare som tydligen många tror att dom är. Jag tänker varken skriva singeltips eller nån skit om trender. Anledningen var att jag vill kunna skriva om allt som händer runt omkring i mitt liv för mig själv och för alla dom innefattar det. Så vi att ska komma ihåg alla roliga och tråkiga saker vi pysslar med. Har sedan jag var 16 år alltid bloggat på Lunarstorm, hela min tonår finns där. Därför har jag fortfarande kvar mitt lunarkonto, som en levande dagbok. Tanken är att jag ska skriva ut alla inlägg med det blir ju aldrig av. Så min blogg är för mig och om du nu tycker att du har tid att läsa mitt egna strunt så varsegod, du är varmt välkommen.

Än så länge har jag mest skrivit om händelser jag vart med om, men detta inlägg behöver jag för att få skriva av mig. Just nu känner jag mig väldigt vilsen, ledsen och förvirrad och orkar verkligen inte prata om det. Så att skriva till sig själv och analysera med mig själv känns om en attans bra idé.

Vi alla nära och kära spenderar väl mest tid åt våra underbara vän Isse för tillfället. Det är så sjukt orättvist, jag önskar så mycket att det på något sätt fanns något jag, vi alla kunde göra. Men tyvärr så kan vi väl inte det. Du vet alla vi alla finns här för dig, gråter med dig och ber för dig/er. Men vad fan hjälper det? Inte ett skit. Jag önskar så att du hade blivit dumpad av Patrik (självklart inte med du förstår snart varför), för då hade jag kunnat trösta dig och säga till dig att allt kommer bli bra. Killar har vi ju kommit över ett par stycken tillsammans. Men nu kan jag inte det. Visst kommer det kanske bli bättre, men det kommer aldrig bli bra. Så här står vi, med sorgen, rädslan, ovissheten och kärleken. Med, till och för dig. Du är vårt allt just nu och det finns inget jag inte skulle göra för dig!
Älskar dig så enormt mycket, orden räcker inte till. Och vi alla finns här, hela tiden och för alltid. Glöm aldrig det vännen!
Tillsdess kan vi bara älska och be så mycket det går, för just nu kommer jag inte på något annat att göra!

Har nu tappat allt annat jag skulle skriva om, det känns bara så löjligt. Vad har jag att gnälla över? Inte ett jävla skit. Vi ska vara så lyckliga som har varandra och oss själva. Det finns en massa världsliga ting, men vad spelar det för roll så länge man har familj och vänner runt omkring. Tillsammans med alla er, dom underbaraste klarar jag vad som helst, och det är ju ändå det som i spelar roll i slutändan.


Just nu är jag bara så himla ledsen...


High teck weekend och berusade promenader.

Nu har tre underbara dagar gått mot sitt slut. Sitter nu på tåget hem mot Göteborg igen. Jag vill verkligen inte tillbaka till en grå vardag och ett hyteriskt jobb. Fan.
Kan inte säga annat än att Malmö är en helt galet bra stad, jag är kär! Underbart uteliv, trevliga människor, mysiga fik, kanon bra shopping, gångavstånd överallt, litet fast ändå stort, SNYGGA männsikor, ja helt jävla underbart.
Jag har nu bott i både Sthlm och Gbg men kan ändå säga att denna skånska stad slår allt. Alla måste nångång i sitt liv åka till Malmö, jag ska tillbaka, väldigt snart!

Började lördagen med en taxi till hotellet, incheckning, hoppade runt lite i sängarna, gjorde oss iordning och gick ut på stan för att käka och dricka gott. Haha, kikade ut genom vårt fönster och ca tjugo meter ifrån ser rakt in i ett gigantiskt H&M, så långt från jobbet kom jag.  Väldigt roligt att försöka hitta en rastaurang när man inte har en aning om vart man ska gå, mycket spännande. Men vi hittade ganska snabbt ett ställe som va kanon, Gozzip, kanon käk och bra bärs.
Tillbaka till hotellet, drog i oss en flaska likör 43, satt återigen i en taxi på väg mot KB, Kulturbolaget. Wohoo vilket ställe, som att komma till 50-talet med galen rockmusik och massa sköningar. Träffade på både Batman och hans fiende Jokern, haha! Hela stället va som ett lyckopiller och man kunde fan inte stå still. Shit, det är precis ett sånt här ställe jag vill ha när jag går ut. KANON KUL, FEM AV FEM TOASTERS!

Söndag, bakisdag. Upp för den underbara frukostbuffén och tillbaka till sängen. Vaknade till framåt eftermiddagen drog en liten shoppingrunda och käk. In på Carling för att shoppa en t-shirt och där jobbar min gamle klasskompis Oscar. Vi blev lika chockade båda två, skit kul. Hur stora är oddsen?! Vi bestämde oss för att ses på en fika nästkommande dag...
Helt plötlsigt blev vi jätte suga på kinamat! Hur skulle vi hitta en kinarastaurang?! Jo, har man en mobiltelefon är saken grejad. Helt galet. Inte nog med att jag på vägen ner hittade mobilTV i mobilen (hur fan går det till egentligen?) så självklart har man lokaliseringtjänst. Så det va bara tycka på en knapp, få fram en karta på vart vi befann oss, söka på restaurang så vips va det klart. Ha en mobil med dig på resan så är biffen kirrad, helt sjukt galet. 200 m ifrån där vi va fanns ett supermysigt kinaställe. Kändes som man klev in på ett spa, helt lugnt och avslappnande. Där satt vi, käkade dyrt och helt underbart gott.
Tillbaka till hotellet, försökte bli människa igen och vidare till Debaser, mitt favvoställe. Självklart uppfyllde det alla mina förväntningar och vi drack oss berusade ännu en kväll! Vinglade gatorna hemåt och somnade återigen i våra fluffiga hotellsängar.
Måndag, promenad och shoppingdag. Kvällen spenderades som sagt med min gammle vän Oscar. Käkade på en salladsbar och gick vidare till Lilla torget för ett glas på en uteservering. Va skit kul att träffa denne ungeman efter så många år. Mycket gammalt skitnsack och faktiskt en hel del framtidssnack. Smed lite planer som så småningom SKA bli av...!

Detta va lite kort om våra helt underbara dagar! Tack till min underbara Sessie som jag tillbringade alla tokigheter med!
Love love love.

Inventering på jobbet ikväll, KANON KUL NOLL AV FEM TOASTERS.

Ha en underbar Tisdag!

Minitripp mot söder...

Imorse kl 9 ringer det hysteriskt på dörren, fan tänkte jag. Vem i helvete vill mig något så tidigt en lördagsmorgon. Tur som jag hade öppnade Sessie dörren, gött jag kan somna om trodde jag. När jag känner igen rösten i hallen, funderar lite, konstaterar jag att det är min trogne vän Låra Love. Vad i fan är det frågon om?! Kliver ut ur mitt rum med morgonrocken i högsta hugg och möter denne otroligt fräscha syn :) Haha, eller inte. Människan har vart ute hela natten och gjort ett tappert försök att komma in i sin lägenhet utan nycklar, smart. Att lyckas tappa bort både nycklar och pinkod till mobilen krävs en hel del drinkar :) Ja herregud!
Blev ingen sovmorgon där inte, va bara att gå upp käka frulle och packa.
FÖR VI SKA TILL MALMÖ IDAG!!!

Träffade Mirjo lite snabbt över en lunch innan tåget skulle gå. Myspys!

Nu sitter vi här på tåget, jag och min käre sambo, men varsin dator på väg mot Malmö.
Ikväll blir det inchecking på hotellet, snygga till oss och sen ge vår skånska skönhet en helnatt. Mycket spännande ska det bli. Har aldrig vart i närheten av denna stad så det är lite kul att man inte ens kan föreställa sig hur det ser ut där. Men jag e jävligt taggad till ett par dagar med nya intryck och sevärdheter :) Är dock lite orolig över den väldigt speciella dialekten, kanske inte förstår vad dom säger. Plus att jag har en vädligt hemsk liten skånsk fras svetsad innanför huvet, usch och fy! Haha.

Tack för mig så länge, fortsättning följer...

Ha en trevlig Allahelgona afton!

RSS 2.0